I. Bemutatkozás

Blogom betekintést ad a kineziológia csodálatos világába személyes élményeken, kliensek történetén, és tudományos megközelítéseken keresztül! Minden itt szereplő szöveg saját tapasztalatom eredménye, saját véleményem, nem koppintott posztokat fogok itt megjeleníteni. Blogom célja, hogy felkeltse az érdeklődésed a kineziológia iránt, és új ismeretek adjon Neked, más megközelítésből.

title_img.jpg

Én jelenleg most gyakorlom ezt a csodálatos módszert, célom, hogy a jövőben ezzel foglalkozzak. Nem, nem vagyok laikus ezoterikus atlantiszi hiperszellem. Saját bőrömön, életemben tapasztaltam a kineziológia hatását, kb 2-3 évvel ezelőtt. Ami megtetszett benne az a könnyedsége, a játékos és szokatlan módszere, és természetesen a hatása. Tetszett, hogy faggatások és hazudozások sora nélkül egy olyan pontos képet kaptam jelenlegi valómról, ami elindított engem a fejlődés útján.

Fontos megjegyeznem, hogy a kineziológia elsődleges célja NEM A GYÓGYÍTÁS. Célja, hogy az egyén a lehető legpontosabb képet kapja jelenlegi motivációiról, a motiváltságot akadályozó tényezőkről és felfedje valódi készségeinket.
A kineziológia így lehetőséget biztosít, hogy felfedjük az önmagvalósításunkat akadályozó tényezőket, illetve ezeket a gátló tényezőket feloldhassuk.... Nem is csoda, hogy ez a egy STRESSZOLDÓ módszer, hiszen a teljességünket akadályozó tényezők mind-mind stresszorok. Nem is szaporítom tovább bemutatkozásként a szót, böngésszetek bátran! 

untitled1.png


Ha bármi kérdésed lenne, írj bátran!
Ha úgy érzed, rád férne egy kis stresszmentesítés, szeretnéd megismerni saját sikeredet gátló tényezőid, allergiás vagy, vagy valamilyen feldolgozatlan emlék gyötör, lépj kapcsolatba velem bátran és bizalommal!



"Mindannyian saját magunk hozzuk létre valóságunkat."