A kezelés folyamata

Kedves Olvasó!kinez_avatar.jpeg

Látom, érdeklődsz a témák és szemléletek iránt, amiket összeszedtem az oldalaimon. Talán meg is fordult már a fejedben, hogy kipróbálod a stresszoldás eme új, szokatlan, és meglepően hatékony változatát. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöm azokat az információkat, amik egy teljes képet adnak neked egy kineziológiai kezelés folyamatáról.

Mprofil-belyegzo.jpegagamról röviden: 1991-ben születtem Budapesten. Életemet átjárták azok az események, amik az ezotéria, a holisztikus módszerek és a pszichológia csodálatos világába kalauzoltak. Jelenleg a One Brain módszertanát tanulom, a tanfolyamok felénél, a 13ból a 6. szinten állok. Az így megszerzett tudást kamatoztatom gyakorlásaim során. Célom, hogy életedben a motiváltságot és a fejlődést az elfogadást és a megismerés útján indítsam be. Számomra az "aha" élmények és a kiegyensúlyozott boldogság a legnagyobb öröm, és ezeket az érzéseket szeretném, ha Te is megismernéd, hogy lásd: mire vagy képes! 






1. Lépés: Anamnézis felállítása, információ gyűjtés

Véletlenek nincsenek. Valamilyen céllal kérsz kineziológiai segítséget. Ahhoz, hogy az adott pillanatban a legnagyobb stressztényezővel tudjunk foglalkozni, információgyűjtésre van szükség. Minél részletesebben ismerjük meg a stresszoldás okát és célját, annál nagyobb eredményeket érhetünk el, illetve a változást is meggyorsítja a mély önismeret.

2. Lépés: A cél megfogalmazása

Ez az egyik legfontosabb lépése a stresszoldásnak, hiszen a célod mutatja a stresszoldás irányát. Azért fogunk dolgozni, hogy ez az általad megfogalmazott és vágyott cél elérhető legyen, és a jövőben meg is valósuljon.

3. Lépés: Stresszoldás

A "kezelés" során a kineziológia egyik ágát, a One Brain módszert alkalmazom, a módszerhez kapcsolódó stresszoldó technikákat használom. Ezen technikák tárháza eléggé tág, így ezek részletes fejtegetésébe nem mennék bele...elveszne a meglepetés ereje. Hatékonyságának esszenciáját az alábbiak adják:
- imagináció
- reflexológia
- mozgás gyakorlatok, amik a szervezet energiarendszerét (kínai öt-elem tan) és az agy funkcionális működését szabályozza
- Bach virágterápia
- Maui virágterápia
- perszonológia
- munka szimbólumokkal, mantrákkal, agyi rezgésszintek leképezésével
- agyintegrációs gyakorlatok (pl.: szövegértés/ olvasás gyakorlat ; íráskép vizsgálata, stb...)

A stresszoldás célja, hogy megtalálja a cél megvalósulását akadályozó tényezőket, energetikai blokkokat, nehéz életeseményeket, és azokat oldja. Azaz semlegesítse ezek a fejlődést visszatartó hatását, a múltban is.

4. Lépés: Gyakorlás, ismétlés

Gyakorlat teszi a mestert, ahogy a szólás tartja. Ez a nagy igazság a kineziológiára is ugyanúgy érvényes. Egy stresszoldást követően, ha kapsz házi feladatot, azt feltétlen el kell végezned. Ez nem az Én parancsom, ez a tested-szellemed-lelked igénye. Azzal, hogy a feladato(ka)t ismétled, emlékezteted magadat arra a tudatállapotra, amiben képes vagy céljaid megvalósítására. Legyen akár ez a feladat napi 3L víz elfogyasztása, ennek mindenképp eleget kell tenned, hiszen egységed azt mutatta, hogy a megfelelő és kiegyensúlyozott működéshez neked a 3L víz megivása szükséges....tehát az ismétlés és az egyensúlyi tudatállapot előhívása fejlődésed kulcsa. Merj fejlődni!

Végezetül álljon itt, hogy kiknek ajánlott a stresszoldáson való részvétel:

  • akik harmóniát szeretnének teremteni önmagukkal, közvetlen környezetükkel, családjukkal, barátaikkal, kapcsolataikkal, stb.
  • akik nem tudnak úrrá lenni rossz érzéseiken ( paranoiák, betegségek, megérzések, agresszió, visszahúzódás)
  • akik nem ismerik el meglévő képességeiket (sportteljesítmény, tanulás, jövőkép)
  • akik nehezen tanulnak
  • akik önismereti és önértékelési zavarokban szenvednek
  • akik nem érzik jól magukat társaságban, tömegben, közlekedésben, sok ember közt
  • akik "allergiások" valamilyen környezeti tényezőre (por, pollen, étel, szőr)

Ha felkeltette érdeklődésed a módszer, szeretettel várom jelentkezésed telefonon, e-mailen, vagy bármilyen más formában!

Kovács Márton
2015.04.21.